Το «βαρύ» πρόγραμμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν μέχρι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Ημερομηνία:
Σήμερα 1/2/2026, 10:48 - Εμφανίσεις: 15
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει την ανοδική της πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς πέρασε και από την έδρα της Άιντραχτ Φρανφούρτης, επικρατώντας με 3-1 σε ματς για την 20η αγωνιστική της Bundesliga.
H ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα και έπειτα από την ήττα με 2-0 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Από τότε οι «ασπιρίνες» μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας επικρατήσει των Βέρντερ Βρέμης (1-0), Βιγιαρεάλ (3-0) και της Άιντραχτ (3-1).
Η κληρωτίδα έφερε τους Πειραιώτες και πάλι απέναντι από τους Γερμανούς με τις δύο ομάδες να ανταμώνουν ξανά για την ενδιάμεση φάση, αυτή των playoffs του Champions League.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα με τον βασικό της τερματοφύλακα, τον Μαρκ Φλέκεν, ο οποίος σύμφωνα με το γερμανικό Sky, πρόκειται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον ερχόμενο Μάρτιο.
Φυσικά αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ο Ολλανδός τερματοφύλακας θα χάσει τα ματς με τους Πειραιώτες, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.
Όσον αφορά τη ρεβάνς, αυτή θα γίνει την Τρίτη 24 του μηνός στην «Bay Arena», επίσης στις 22:00 ώρα Ελλάδας.
Η Λεβερκούζεν μέχρι τον Ολυμπιακό έχει 3 κρίσιμες αναμετρήσεις, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ ενδιάμεσα στα δύο ματς υπάρχει ακόμα ένα ματς για την Bundesliga.
Στις 3/2 οι «ασπιρίνες» υποδέχονται την Ζανκτ Πάουλι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ ακολουθούν στις 7/2 η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ και στις 14/2 φιλοξενεί και πάλι την Ζανκτ Πάουλι, αυτή τη φορά για την Bundesliga.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });document.addEventListener("DOMContentL...